lutfpersonliga villkor Polen VM landslagströja Rapporter i Frankrike hvd ‘Vi måste vara optimistiska. Idag tror jag inte att det var en dålig match. Det finns inget jag kan kritisera spelarna för.

By Case

lutfpersonliga villkor Polen VM landslagströja Rapporter i Frankrike hvd

‘Vi måste vara optimistiska. Idag tror jag inte att det var en dålig match. Det finns inget jag kan kritisera spelarna för. ‘

Van Gaal hade inte ett dåligt ord att säga om sina spelare och sade: ‘Jag hoppas att gruppen i Manchester kommer att bli som den här. Vi måste börja sjunga från samma psalmblad. ‘

Holland avslutade scenen kvar med huvuden hållna höga; om bara Brasilien kunde säga detsamma.

Newcastle Uniteds åtta månaders strävan efter Rémy Cabella drar till slut. Den 24-årige Montpellier mittfältaren, som var del av Frankrikes VM-grupp, förväntas avbryta en semester på Korsika för att genomgå en medicinsk behandling på Tyneside på måndag och slutföra personliga villkor.

England VM landslagströja

Rapporter i Frankrike hävdar att Newcastle kommer att betala £ 12m för Cabella – en summa som kan göra Mike Ashley, klubbens ägare, besviken, som ursprungligen hade en mycket mer blygsam figur i åtanke.

Oavsett hans exakta pris, har Newcastle-chefen Alan Pardew – som är desperat att förstärka sin attack – också frågat om Monaco-anfallaren Emmanuel Rivière – hälsar Cabella som den perfekta ersättaren för hans lagets tidigare kreativa katalysator Yohan Cabaye, som slog till Paris Saint -Går i januari förra året.

Under tiden kommer Newcastle att bekräfta Mathieu Debuchys byte till Arsenal när de har skrivit en ny ryggback. Den mannen är sannolikt den hollandske internationella Daryl Janmaat, som har framträtt som Pardews nyckelmål. Ett bud på £ 5m har redan blivit nedslaget av Feyenoord, men Janmaat väntas fortfarande vara på St James ‘Park böcker före slutet av veckan.