By Watkin

Serie A-klubben har ännu SSC Napoli inte bekräftat sin

Under tiden kommer Madrid sannolikt att komma överens. Förståligt, Kovacic är mycket minimal möjlighet att spela på grund av att förlora för att tävla med Luka Modric, landsmän. Dessutom kunde han inte ta ställning till Toni Kroos.

Även kallad Kovacic kan vara som hans senior i det kroatiska landslaget, Zvonimir Boban. Som det var känt, hade Milan segrat med Boban under 1990-talet.

Den argentinska försvararen var i Milano på måndag genomgår en medicinsk. Serie A-klubben har ännu Maglia liverpool inte bekräftat sin överföring, men Fernando Roig, ägare och ordförande i Villarreal, berättade för Marca att överföringen kommer att gå igenom.

Om planen verkligen realiseras kommer Kovacic att vara den tidigare Inter till många som flyttade till Milano. Han kommer att följa i fotspåren Pirlo, Dario Simic, Clarence Seedorf, Zlatan Ibrahimovic, Giampaolo Pazzini och många fler.

I Milano ryktes Kovacic att vara ryggrad i mittfältet för att ersätta den roll som Andrea Pirlo lämnat. Som det är Maglietta lazio känt, eftersom Pirlo lämnar Juventus för några år sedan, kan ingen vara skapare på mittfältet.

Mateo Musacchio s flytt från Villarreal till AC Milan är på väg att avslutas efter att ägaren av den spanska klubben meddelat att ett avtal hade träffats.

Milano vill att Kovacic ska stärka mittfältet nästa säsong. Men jag Rossoneri – Milano smeknamn, vill bara låna för en säsong.

Mateo Musacchio s flytt till AC Milan har kommit överens Villarreal s ägare säger.